Hur kan jag betala min besiktning?

När du bokar en tid via vår hemsida kan du betala din besiktning med någon av Klarnas betalningslösningar. Du kan även välja att betala din besiktning med kort på stationen vid besiktningstillfället. Du hittar uppgifter på vilka kort vi tar på våra stationer här.

Företag har möjlighet att bli faktureringskund hos Opus Bilprovning, då tar man med sig en rekvisition till stationen vid besiktningstillfället. För att bli det, fyll i formuläret "Ansökan om betalning mot faktura". Som företag går det även att betala med kort eller direktbetalning via Klarna eller med kort på stationen vid besiktningstillfället.


Opus kundtjänst Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Går det att swisha beloppet för min föreslagna tid
  Ernst
 • Hej Ernst,

  Tack för din fråga.
  Det går inte att betala via Swish till oss. Varken på en föreslagen tid som vi skickar, eller om man själv bokar en tid.

  Om du inte vill betala med inbetalningskortet vi har skickat så får du jättegärna ringa till oss på 0775-500 300 så kan vi ordna så du betalar med kort på stationen, eller något av de olika betalsätten som Klarna erbjuder.

  Thim Kundtjänst
 • Hej...kan jag beställa tid på nätet..när ersättningen till er.. är typ..ett presentkort.. när jag prenumererade  på en tidning av Albinsson & Sjöberg
  Kenneth
 • Hej Kenneth,
  Tack för din fråga.

  Det går bra att boka tid via vår internetbokning och välja betalalternativet ”Betala på station”. Vi justerar priset vid betalning på plats när du betalar i samband med presentkortet, alternativt tar emot presentkortet om det täcker hela kostnaden för besiktningen.

  Välkommen till oss!
  Opus kundtjänst
 • Går det att betala med kontanter?
  Tommy
 • Hej Tommy,

  Nej, vi tar inte emot kontanter. Du kan betala med kort på stationen, eller i förväg via Klarna eller (när vi skickat ut förslag på tid) bankgiro.

  Med vänliga hälsningar,
  Staffan Kundtjänst
 • Betalar jag inne i hallen? Eller innan jag åker in dit?
  Mariette Rydh
 • Hej Mariette,

  Tack för din fråga.
  Om du önskar att betala på stationen med kort så tar personalen betalt av dig efter besiktningen har blivit utförd.

  Jag önskar dig en trevlig dag!


  Ulrika Kundtjänst
 • Jag har förbetalt via Klarna 595 kr.
  Om jag säger upp min tid hos er - hur fär jag tillbaks mina 595 kr.
  Lennart
 • Hej Lennart,
  Om du bokar av en förbetald tid minst 24 timmar i förväg så återbetalar vi automatiskt det förbetalda beloppet. Om du bokar av med mindre än 24 timmars varsel ligger betalningen kvar, enligt våra bokningsregler.

  Med vänliga hälsningar,
  Staffan Kundtjänst
 • Hej!
  Tillkommer det någon kostnad när man betalar med bankkort på stationen,eller gäller priset 395 kr utan något kostnadstillägg
  Göran
 • Hej Göran,

  Priset är samma oavsett hur man betalar (med undantag om man betalar via Klarna Konto, alltså mer än 14 dagar framåt - då tar Klarna ut en del avgifter). Däremot kan priset variera beroende på tid och plats för själva besiktningen, men bokar du en tid för 395 kr så kostar det 395 kr oavsett om du betalar i förskott via Klarna eller med kort på stationen.

  Med vänliga hälsningar,
  Staffan Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.